Nieuwsbrief:

BENELLI  IMPERIALE 400 - 2023

€ 4.449,- € 4.650,-
Garantie: Ja
472 Km
Rood
benelli - imperiale-400
benelli - imperiale-400
benelli - imperiale-400
benelli - imperiale-400
benelli - imperiale-400
benelli - imperiale-400
benelli - imperiale-400
benelli - imperiale-400
benelli - imperiale-400
benelli - imperiale-400
benelli - imperiale-400
benelli - imperiale-400
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

Benelli Imperiale 400 uit 2023! 3 Jaar garantie!

Dit betreft een BTW motorfiets. Bedrijven kunnen de BTW ca. € 976 terugvorderen.

Deze prachtige machine, slechts 472 kilometer op de teller, straalt in een verleidelijke rode kleur. Ontworpen voor de liefhebbers van klassiek design en topprestaties, biedt deze motorfiets een unieke combinatie van stijl en kracht.

De exclusieve aanbieding omvat een originele tassenset, waardoor je probleemloos al je benodigdheden kunt meenemen zonder concessies te doen aan de uitstraling. De toegevoegde Puig-ruit zorgt voor een gestroomlijnde rit, terwijl het tankpad niet alleen bescherming biedt maar ook een extra vleugje klasse toevoegt aan het algehele ontwerp.

Met de inbegrepen originele telefoonhouder, voorzien van een laadfunctie, kun je navigeren met gemak en blijf je altijd verbonden tijdens je avontuurlijke ritten. Deze Benelli Imperiale 400 is niet zomaar een motorfiets; het is een lifestyle.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige machine met slechts 472 kilometer op de teller. Breng de ware essentie van rijden tot leven en dompel jezelf onder in de perfecte combinatie van prestaties en stijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en maak je klaar voor onvergetelijke ritten op de Benelli Imperiale 400

Wim en Kevin Zielman

  • Motor Service Hoofddorp: Uw favoriete motor specialist





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motor Service Hoofddorp
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Bowdenkabel" betekent: Wat nu iedereen als de meest vanzelfsprekende zaak beschouwt voor de bediening van carburateur, rem en koppeling, namelijk door middel van een binnen- en buitenkabel, staat vanaf het begin van deze eeuw bekend als de Bowdenkabel. Het was de Engelse firma Bowden Wire Ltd uit London die deze innovatie introduceerde. De binnenkabel bestaat uit vele dunne staaldraden die als een touw in elkaar zijn gedraaid. Deze binnenkabel beweegt in de lengterichting in een buitenkabel, een flexibele spiraalvormige omhulling die uit verenstaal is gewikkeld. Het grote voordeel van de Bowdenkabel is dat deze zich in de moeilijkste bochten laat wringen zonder de binnenkabel te beknellen of aan duurzaamheid in te boeten, mits goed gesmeerd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion