Nieuwsbrief:

CAN-AM  RYKER 900 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ZWART
can-am - ryker-900
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

ONTWORPEN VOOR PRESTATIES
Het hart van de Ryker 900 wordt gevormd door de hartslag verhogende Rotax 900 ACE-motor voor degenen die naar veel rijplezier zoeken.

VEILIG EN STABIEL
Voel het vertrouwen door elke rit stromen dankzij het standaardvoertuigstabiliteitssysteem.

Ontwikkeld in samenwerking met BOSCH, houdt dit systeem de Ryker met beide benen op de grond, zelfs tijdens uitdagende wegomstandigheden. Anti-Lock-remsysteem (ABS) en tractiecontrole werken harmonieus samen om een veilige en stabiele rit te garanderen.

TWIST-AND-RIDE-TRANSMISSIE
Zeg vaarwel tegen ingewikkelde schakelingen. De automatische twist-and-ride-transmissie van Can-Am Ryker zorgt voor een naadloze rijervaring, waarbij brandstofefficiëntie wordt gemaximaliseerd zonder concessies te doen aan de prestaties.

Met minder tijd gericht op schakelen, kun je je volledig onderdompelen in het komende avontuur.

AANGEPAST COMFORT
De Ryker is niet zomaar een voertuig; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid.

Met meer dan 100.000 aanpassingsmogelijkheden past deze rit zich aan jouw unieke voorkeuren aan. Innovatieve ergonomische functies zoals verstelbare voetsteunen, rempedaal en stuur garanderen dat de Ryker perfect op jou is afgestemd.

Vriendelijk voor je portemonnee en de aarde:

Eenvoud ontmoet duurzaamheid met de 2024 Ryker 900. Vervaardigd uit een duurzaam stalen frame en recyclebare materialen, is dit voertuig gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Omarm een minimaal brandstofverbruik zonder in te leveren op het opwindende plezier dat alleen een Ryker kan bieden.

DRIVESHAFT TECHNOLOGIE
Wij geloven in rijden, niet in sleutelen. De Ryker beschikt over een integrale en betrouwbare aandrijfassysteem, waardoor een soepele en krachtige krachtoverdracht wordt gegarandeerd zonder de last van frequente onderhoudswerkzaamheden. Besteed meer tijd op de weg en minder in de garage.

KIES JE MODUS
Ervaar het beste van beide werelden met de Sportmodus van de Ryker, perfect voor driftvriendelijke manoeuvres die je hart sneller laten kloppen, en de Eco-modus (beschikbaar voor de 900 cc-motor), ontworpen om brandstofefficiëntie te maximaliseren tijdens langere reizen.

In de 2024 Ryker 900 komen innovatie en traditie samen. Herontdek de vreugde van de open weg met een voertuig dat net zo uniek is als jij. Omarm de kracht, efficiëntie en veelzijdigheid van de Ryker en laat elke rit een onvergetelijk avontuur worden.

Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij Motorcity Amsterdam.

( BEL ALTIJD EERST VOOR BESCHIKBAARHEID)

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

MOTORcity Amsterdam is de motordealer voor Amsterdam en omstreken. In onze grote showroom in Amsterdam tref je alleen de beste merken. Zowel nieuwe motoren als tweedehands motoren. Bij motor-dealer MOTORcity vinden wij klantcontact belangrijk en leveren graag maatwerk. Of u binnen komt voor een nieuwe motor, of graag uw motoronderhoud wilt laten uitvoeren.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:
- BTW voordeel genieten
- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.


MOTORcity Amsterdam heeft motorrijden in hart en nieren en onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Ons team bestaat dan ook uit exclusief motorrijders.

Naast alle nieuwe motoren heeft MOTORcity Amsterdam ook altijd meer dan 300 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Royal Enfield, CF Moto en Can-Am




Deze motor is geschikt voor B rijbewijs. (Indien behaald voor 19 januari 2013)
Motor City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Suicide clutch" betekent: Voetkoppeling, met de linkervoet bediend, uitgevoerd op met name Amerikaanse motorfietsen als Indian, Harley-Davidson, Henderson, Ace en Exelcior. De term raakte in zwang toen in de jaren veertig handkoppeling wereldwijd de standaard werd voor moderne motorfietsen. Toen aan het einde van de jaren zestig in de VS een zelfbouwrage losbarstte, waarbij als basis werd uitgegaan van een zware Harley-Davidson of Indian, kozen veel chopper-bouwers en customizers voor handkoppeling en footshift. Een bepaalde subtrend, veroorzaakt door de film Easy Rider, was het handhaven van het voetkoppelingspedaal - teruggebracht tot een vaak onergonomisch pedaaltje dat achteroverliggend op de chopper nauwelijks nog met de voet te bedienen was. Zo wilde het nog wel eens gebeuren dat stilstaand met ingeschakelde versnelling en ingetrapt voetkoppelingspedaal door de trillingen van het stationair stampende motorblok het pedaal vanzelf terugklapte naar de gekoppelde positie. De motor kon zo zichzelf als een raket lanceren op het moment dat bijvoorbeeld bij een kruispunt werd gewacht op een aanstormende Greyhoundbus, waardoor motorfiets met berijder onder de voorbij walsende Greyhound belandde. Een dergelijk fataal incident wekte voor omstanders en zeker voor de chauffeur van de Greyhoundbus de indruk dat een motorrijder moedwillig een einde aan zijn leven had willen maken. De werkelijke oorzaak moge nu bekend zijn. zie Jockey shift.
© 2000 - 2024 Motoroccasion