Nieuwsbrief:

CFMOTO  450 NK - 2024

Nieuw
Nebula Black / Nebula White
cfmoto - 450-nk
cfmoto - 450-nk
cfmoto - 450-nk
cfmoto - 450-nk
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Vlijmscherp geslepen

450NK is niet zomaar een motor - voel de opwinding als je het stuur vastgrijpt, het is een verlengstuk van je wezen. Stel je voor dat je door de drukke straten van de stad rijdt en moeiteloos en met precisie door het verkeer weeft. Het ongeëvenaarde rijgedrag en de wendbaarheid van de 450NK veranderen het alledaagse woon-werkverkeer in een opwindend avontuur. Het is niet zomaar een motor; het is een symfonie van beweging. Snijd het randje af - rij op de 450NK en verbrijzel het conventionele. Omarm de nieuwe orde van straatmotorfietsen, waar vermogen, stijl en controle samenkomen.


Sporttief georiënteerd

De 450NK wordt aangedreven door een parallelle tweecilindermotor van 449 cc en levert een indrukwekkend vermogen. Met een maximumvermogen van 37 kW bij 9500 t/min en een maximumkoppel van 39 Nm bij 7600 t/min is het een explosieve uitbarsting van energie. Elke versnelling roept een gevoel van felle acceleratie op. Met een 270° krukasafstelling zorgt het lage eindkoppel van de motor voor optimale prestaties in de stad. Deze setup garandeert een krachtige acceleratie in de lage versnellingen, waardoor de 450NK de ideale metgezel is voor stadswegen. Het dubbel gebalanceerde asontwerp verbetert de rijbeleving nog verder en remt trillingen effectief af, waardoor je sneller en soepeler kunt accelereren.

De CFMoto 450NK wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2024, wilt u zeker weten eigenaar worden van deze prachtige motor pre order hem nu!

  • Inruil van motor, scooter of brommer bespreekbaar.
  • De genoemde prijzen zijn all-in (inclusief afleverkosten, kentekenkosten, kosten rijklaar maken, etc.)
  • Een proefrit is mogelijk. Bel ons voor de mogelijkheden: 0113 320014.

Opties en Accessoires:
ABS




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorini
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: SUZUKI in 2008 - In 1999 presenteerde Suzuki de GSX1300R Hayabusa, een motor waarvoor nog geen klasse bestond, maar die er een voor zichzelf heeft afgedwongen: de Ultimate Sports Machine. Vernoemd naar de Japanse valk die zich met snelheden van meer dan 300km per uur op zijn prooi stort met een stroomlijn die als een mes door de rijwind snijdt. Acht jaar later wordt de legende voortgezet met een compleet nieuwe Hayabusa met een vermogen van maar liefst 194pk! De nieuwe Intruder C1800R met de ultieme "classic cruiser look" in combinatie met een zeer krachtig 1800cc V-Twin motorblok. Een ongekend hoog koppel zorgt op ieder gewenst moment voor voldoende acceleratie en het gecombineerde remsysteem zorgt dat je ook ruim op tijd weer stil staat. Naast de Intruder M1800R zal in 2008 ook de nieuwe M1800R2 leverbaar zijn. Voorzien van een fraai gestylde koplampunit is maakt deze "naked" power cruiser de Intruder familie compleet! In 2001 presenteerde Suzuki op de Tokyo Motorshow de zeer vooruitstrevende B-King als conceptmodel. Vriend en vijand was verrast door het spectaculaire design en de stoere looks van de B-King. Het overweldigende aantal positieve reacties dat Suzuki op het conceptmodel kreeg was reden genoeg om de B-King ook daadwerkelijk in productie te brengen en wel nagenoeg ongewijzigd!
© 2000 - 2024 Motoroccasion