Nieuwsbrief:

CFMOTO  650 MT - 2024

€ 7.149,- € 7.449,-
Garantie: Ja
Nieuw
Athens Blue
cfmoto - 650-mt
cfmoto - 650-mt
cfmoto - 650-mt
cfmoto - 650-mt
cfmoto - 650-mt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
CFMOTO biedt standaard 5 JAAR FABRIEKS GARANTIE op alle modellen

De populaire 650 cc paralleltwin heeft een brede en bruikbare powerband waarmee je op alle wegen uit de voeten kan. De 650MT is standaard rijkelijk uitgerust met onder andere crash bars die zowel het kuipwerk als de carterdeksels beschermen, een windscherm met deflectors, geïntegreerde handbeschermers en een USB-oplaadpoort.

Het karaktervolle uiterlijk zorgt er alvast voor dat je stijlvol doorheen het landschap klieft. Ook de eigenzinnige, hoekige lijnen van KISKA, het Duitse ontwerpbureau dat ook voor KTM werkt, geven de 650MT een onmiskenbare look. Anders gezegd, neem afscheid van de alledaagsheid en kies resoluut voor avontuurlijk motorrijden.

De CFMoto 650MT is standaard uitgerust met: Instelbare KYB veerelementen voor en achter - Bosch injectie - Continental ABS  - Verstelbaar windscherm - Deflectoren - Handkappen - Valbescherming - Metzeler Z8 - Led verlichting rondom - J.Juan remmen voor en achter - USB aansluiting - Wave remschijven - Automatisch omschakelen stand/daglicht - Twee rijmodi

*** De tweedelige SHAD zijkofferset is een accesoire tegen een meerpijs van €700,- (kijk voor de volledige lijst van accessoires op de site van CFMOTO Benelux) ***


  • LET OP: Wij zijn op dit moment uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact op via email: premiummobility@hotmail.com of telefoon: 0627401144 om een afspraak te maken voor een bezichtiging/proefrit of meer informatie.   

    Kijk voor onze volledige voorraad motorfietsen op onze website, pagina op motoroccasion of marktplaats.

    Al onze nieuwe motorfietsen worden standaard als volgt afgeleverd:
    - De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten en een volle tank brandstof.
    - 2 jaar fabrieksgarantie (of 5 indien anders vermeld)
    - 10 dagen gratis all-risk verzekering (ter plekke af te sluiten zodat de motor direct meegenomen kan worden).
    - Gratis goodiebag met praktische S100 producten ter waarde van ruim €55,-   


    We hebben alle moeite genomen om de informatie met betrekking tot het voertuig zo juist, actueel en volledig mogelijk weer te geven. Helaas zijn fouten nooit uit te sluiten, vertrouw daarom niet alleen op de door ons weergegeven informatie maar controleer voor aankoop alle zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties en Accessoires:
- Bosch injectie
- Continental ABS
- J.Juan Remmen
- KYB vering
- Valbeugels
- Handkappen
- USB aansluiting
- Led verlichting
- Kijk voor de volledige lijst van accessoires op de site van CFMOTO Benelux 
 




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
PremiumMobility
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: BMW in 2010 - Toen de straatversie van de S 1000 RR in 2010 op de markt kwam gaf de fabriek een vermogen van 193 pk op, waarmee de machine meteen de sterkste in zijn klasse zou zijn. De Kawasaki ZX-10R leverde "slechts" 188 pk. Maar de BMW gooide er op de vermogensbank liefst 208 pk uit. Ook bij vergelijkende testen door motorbladen gooide de machine hoge ogen, door zijn bruikbaarheid op de openbare weg. De circuittesten waren minder overtuigend. De superbike racer debuteerde verdienstelijk met de coureurs Troy Corser en Ruben Xaus in 2009, maar in de eerste jaren moest men het hoofd buigen voor de meer ervaren concurrenten van Ducati, Yamaha en Suzuki en de eveneens debuterende Aprilia RSV 4. In 2010 werden Corser en Xaus dertiende en zeventiende in het kampioenschap, in 2011 elfde en vijftiende.
© 2000 - 2024 Motoroccasion