Nieuwsbrief:

GAS GAS  EC 350 F - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Rood
gas-gas - ec-350-f
gas-gas - ec-350-f
gas-gas - ec-350-f
gas-gas - ec-350-f
gas-gas - ec-350-f
gas-gas - ec-350-f
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Voor diegenen die meer vermogen willen hebben maar niet in willen leveren op plezier, dan is de GASGAS EC 350F de beste keuze op dit moment. Een combinatie van een constante stroom van vermogen met een dynamische handelbaarheid van een volwasssen 4-takt. Voorzien van een Braktec hydraulische koppeling voor een zorgenloze en onderheidsvrije bediening samen met een superbetrouwbare 6-versnellingsbak en een WP-voorvork en vering.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dieselen" betekent: Ook wel nadieselen. Verschijnsel dat de motor door zelfontbranding van het benzine-luchtmengsel blijft doorlopen nadat het contact is afgezet. Dit wordt veroorzaakt door het nagloeien van koolafzetting op de bovenkant van de zuiger, in de cilinderkop of op de kleppen. Dieselen is een vorm van pingelen of detoneren, zijnde een ongereguleerde vorm van verbranding in de motor.
© 2000 - 2024 Motoroccasion