Nieuwsbrief:

HONDA  CRF 1100 L AFRICA TWIN DCT - 2022

Garantie: Ja
12864 Km
WIT
honda - crf-1100-l-africa-twin-dct
honda - crf-1100-l-africa-twin-dct
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Aantal sleutels: 2

In nieuwstaat verkerende Africa Twin 1100 DCT, halfautomatische variant. Serviceboekjes aanwezig, dealer onderhouden in 2023 bij 1153km en in 2023 bij 5295km.

Net binnen, meer foto's en info volgen.

= Bedrijfsinformatie =

Occasion bekijken en proefrijden? Altijd een afspraak maken.

Een occasion bezichtigen of proefrit maken? Altijd een afspraak maken: bel ons op 038-4218075. Wij kunnen een motor reserveren vanaf maximaal 24uur voor afspraak*. De genoemde verkoopprijs is altijd inclusief ons gratis "Wildeman Standaard Zekerheidspakket".

Wildeman Standaard Zekerheidspakket | Gratis:
- 12 maanden BOVAG garantie
- Kleine onderhoudsbeurt

Wildeman Plus Zekerheidspakket | €399:
- 12 maanden BOVAG garantie
- Grote onderhoudsbeurt conform de kilometerstand en fabrieksvoorschriften.

Inruil van je eigen motor? Graag!
WhatsApp: +31 38 421 8075

Maandag: gesloten
Dinsdag-vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:00
Zondag: gesloten

Onze advertenties zijn met zorg samengesteld. Er worden geen rechten ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.
*Reserveren uitsluitend indien u hier expliciet naar vraagt.
Opties en Accessoires:
2 cilinder, ABS, Apple Car Play / Android Auto, Boekjes aanwezig, Cruise control, DCT Variant, Dealer onderhouden, Handkappen, LED knipperlichten, LED koplamp, Middenbok, Rijmodus standen, TC - Traction Control, TFT scherm




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Wildeman Motoren Zwolle
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Donorcycle" betekent: Woordspeling op motorcycle. Chirurgenhumor uit de Verenigde Staten. Motorrijders hebben op de operatiekamers van ziekenhuizen de reputatie niet zelden een bron van donororganen te zijn, gezien de hoge incidentie van sterfgevallen bij motorongelukken. De meerderheid van de motorpopulatie bestaat uit jonge mannen in de kracht van hun leven. In verschillende Amerikaanse staten is het niet verplicht een helm te dragen. Dodelijke ongelukken zijn nogal eens te wijten aan hersenletsel. De organen die geschikt zijn voor transplantatie zijn dan nog in een uitstekende staat. Ook uit de hoek van de chirurgen komt de variant murdercycle. Donorcycle of donorbike wordt ook gebruikt in de betekenis van onderdelenbron wanneer een complete motorfiets wordt gekannibaliseerd om een andere motorfiets aan het rijden te houden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion