Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  VITPILEN 401 - 2023

€ 6.450,- € 8.655,-
Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - vitpilen-401
husqvarna - vitpilen-401
husqvarna - vitpilen-401
husqvarna - vitpilen-401
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Door ons exclusief samengestelde Vitpilen 401 Urban Edition. Dit accessoires pakket bestaat uit de volgende delen en heeft een verkoopwaarde van maar liefst €1.355,-!
  • Windshield
  • Headlight Protector
  • Tank Bag
  • Ergo Rider Seat voor meer zit comfort
  • Akrapovic uitlaatdemper
  • Speciale uitlaatsteun voor betere looks
Kortom, de ideale stadsmotor!

Zijn onwankelbaarheid, lichte gewicht en meeslepende rijpositie toveren een glimlach onder elke helm. Je rijdt er niet zozeer op als dat je vederlichte duwtjes in de goede richting geeft. Hij reageert op de kleinste impuls, beweegt bij de lichtste aanraking en geeft informatie over elk soort wegdek door middel van het lage stuur. Het is een allesomvattende en zintuiglijke rijervaring die zowel nieuwe als ervaren motorrijders aanspreekt.

De Vitpilen 401 wordt aangedreven door een moderne eencilindermotor van 373 cc die opmerkelijk compact is. Met een koppel van 37 Nm van onderuit het toerentalbereik en een 6-versnellingsbak is dit de perfecte stadsmotor. De elektronische brandstofinjectie wordt geregeld door een ride-by-wire-systeem en levert goed doseerbare en verfijnde kracht. Met een piek van 32 kW (44 pk) is de Vitpilen 401 geschikt voor allerlei berijders. Tegelijkertijd zorgt de lichte constructie voor een ideale vermogen/gewicht-verhouding, waardoor ook meer ervaren rijders aan hun trekken komen.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Wegrace" betekent: Tak van de motorsport waarbij zo hard mogelijk wordt gereden op een circuit met een verhard parcours, meestal van asfalt. Het is een snelheidssport, waarbij de coureur die als eerste wordt afgevlagd de wedstrijd heeft gewonnen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion