Nieuwsbrief:

KTM  125 SX - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Oranje
ktm - 125-sx
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Het enige dat nodig is, is een harde, snelle ruk in een leemachtige berm om te weten dat de KTM 125 SX een serieuze kanshebber is in de 125 cc-race. Niet alleen heeft de ‘Ring-ting-ting’ een revival met brandstofinjectie gekregen, maar de hele motorfiets profiteert ook van toonaangevende ontwikkelingen aan alle kanten. De KTM 125 SX, met onderscheidingen als leider op het gebied van 2-takt motorcross-innovatie in het moderne tijdperk, verslaat simpelweg de rest van de 125 cc-klasse. Het enige dat u hoeft te doen, is de starter prikken, gas geven en laten scheuren.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1926 - In 1926 richtte de Ducati familie en anderer Bolognese investeerders de Societą Radio Brevetti Ducati op in Bologna. Men produceerde met dit bedrijf componenten voor de groeiende industrie in radio transmissies, gebaseerd op Adriano Ducati’s patenten. Het eerste product, de Manens condensator voor radio's, werd snel opgevolgd door anderen en werd behoorlijk populair in gebruik over de gehele wereld. Het stelde het bedrijf in staat om met verschillende produkten te groeien en het respect in de industriėle wereld te verdienen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion