Nieuwsbrief:

KTM  350 EXC F SIX DAYS - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
ktm - 350-exc-f-six-days
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De eerste KTM met de naam SIX DAYS scheurde al in 1996 op het toneel. Destijds ging er niets boven de KTM 350 EXC vanwege zijn enorme veelzijdigheid. Bijna 30 jaar later neemt de 2024 KTM 350 EXC-F SIX DAYS het stokje over om die trend voort te zetten. Met een geheel nieuw frame, ophanging met gesloten patroon, nieuw koetswerk en een hernieuwd vermogen om uit te dagen voor de overwinning, blijft de KTM 350 EXC-F SIX DAYS de te verslaan.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Speed Twin" betekent: Immens populair ontwerp van Edward Turner, die hoofdontwerper werd bij het Engelse Triumph op het moment dat Ariel de motorfietsafdeling van Triumph in 1936 overnam. In 1937 kwam de fabriek uit met de Speed Twin, een staande kopklep twin van 498CC, die in termen van esthetiek en techniek een klassiek model genoemd mag worden. De latere staande twins van Triumph zijn terug te voeren tot de oorspronkelijke Speed Twin, zoals de Daytona, de Tiger, de Thunderbird en de Bonneville, om er enkele te noemen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion