Nieuwsbrief:

TRIUMPH  BONNEVILLE BOBBER - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
PHANTOM PURPLE/
triumph - bonneville-bobber
triumph - bonneville-bobber
triumph - bonneville-bobber
triumph - bonneville-bobber
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Fabrieksgarantie: 24 maanden

VET
BONNEVILLE BOBBER
Als volbloed custom-klassiekers combineren de Bonneville Bobber en de Bobber Black op intelligente wijze een elegant technisch ontwerp, toonaangevende technologie en functionaliteit met een ongeëvenaarde historie en een opwindend hot rod-rijstijl met het bijbehorende geluid. Als kloppend hart van beide modellen fungeert de opwindende 1200 cc Bonneville-motor met een hoog koppel en dat heerlijke, onversneden bobbergeluid. Dit blok levert zelfs een hoger koppel en meer vermogen bij lagere toerentallen dan de Bonneville T120.

HANDIG
Wil je meer informatie over deze motorfiets of een proefrit maken? Neem contact met ons op via 050-5779199 of info@triumph-mg.nl

GEZELLIG
Langskomen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

LEUK
Deze motorfiets is BTW dragend. Dit geeft mooie fiscale voordelen als de motorfiets zakelijk gereden wordt. Vraag om onze brochure zakelijk motorrijden!




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Triumph Motorcycles Groningen
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: INDIAN MOTORCYCLE in 1927 - De viercilinder Indian Ace wordt uitgebracht. De 101 cc Scout wordt de keuzemachine van -wall of death- stunt rijders. Door het Art Deco tijdperk raakt de Indian Motorcycle versierd met een volledig gamma van Duco kleuren, two-tone design, pinstriping, en stickers. Twee nieuwe lichtgewicht modellen vinden hun debuut, de Motoplane en de Pony Scout.
© 2000 - 2024 Motoroccasion