Nieuwsbrief:

TRIUMPH  TRIDENT 660 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
MATT BLACK
triumph - trident-660
triumph - trident-660
triumph - trident-660
triumph - trident-660
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Fabrieksgarantie: 24 maanden

VET
TRIDENT 660
Bepalend voor het vermogen, de wendbaarheid en de opwindende prestaties van de Trident 660 is het 660 cc-blok; een Triumph-driecilinder die de perfecte balans biedt van een sterk koppel (zowel in het lage als hoge toerenbereik) dat piekt bij 64 Nm bij 6.250 tpm en een opwindend hoog vermogen dat piekt bij 81pk bij 10.250 tpm.
Wat het rijgedrag betreft, voelt de Trident 660 moeiteloos aan. De soepele 6-versnellingsbak is geoptimaliseerd voor plezier en rijvermogen, terwijl de slipkoppeling licht te bedienen is waardoor vermoeidheid bij de rijder vermindert en je nog langer van deze opmerkelijke motorfiets kunt genieten.

HANDIG
Wil je meer informatie over deze motorfiets of een proefrit maken? Neem contact met ons op via 050-5779199 of info@triumph-mg.nl

GEZELLIG
Langskomen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

LEUK
Deze motorfiets is BTW dragend. Dit geeft mooie fiscale voordelen als de motorfiets zakelijk gereden wordt. Vraag om onze brochure zakelijk motorrijden!




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Triumph Motorcycles Groningen
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dweil" betekent: Een motorcoureur 'gaat als een dweil over de baan', wanneer hij een zwabberende koers heeft. Niet omdat hij een lekke band heeft of dronken is, maar omdat de motorfiets een slecht weggedrag vertoont. Meestal een schokdemperkwestie. Dweilen gebeurt vooral in de bochten door het wegstuiteren van het achterwiel, waardoor de motorfiets op een ander punt uitkomt dan de ideale lijn voorschrijft.
© 2000 - 2024 Motoroccasion