Nieuwsbrief:

VOGE  500 DSX LX - 2023

Nieuw
Rood
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
voge - 500-dsx-lx
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Veelzijdig en betrouwbaar

Ben je op zoek naar een praktische en betrouwbare motorfiets die je de vrijheid geeft om de wereld te verkennen? Zoek niet verder, want de VOGE 500DSX LX is de ideale metgezel !

De 500DSX LX biedt, onder andere dankzij het koppelrijke en soepele tweecilinder motorblok, zowel vertrouwen als prestaties aan de avonturier in ons. Deze toermotor kan ook bogen op een uitstekend comfort en topcomponenten, essentiële kenmerken voor kilometervreters. Deze motorfiets combineert veelzijdigheid aan betrouwbaarheid en rijplezier. En met de knappe spaakvelgen (19 inch vooraan en 17 inch aan de achterkant) en Metzeler Tourance banden voegt de 500DSX LX daar een avontuurlijke toets aan toe.

De 500DSX LX is ook ontworpen met het oog op comfort en controle. De KYB-vering zorgt voor een soepele rit, zelfs op de meest uitdagende ondergronden. Het ergonomische zadel en het naar je toe lopende stuur zorgen voor een perfecte zithouding, zodat je urenlang kunt rijden zonder vermoeid te raken.

Veiligheid staat voorop bij VOGE, en de 500DSX LX is dan ook uitgerust met een ABS-remsysteem dat zorgt voor optimale remkracht, zelfs op gladde ondergronden. De 500DSX LX is voorzien van een BOSCH injectiesysteem, Nissin remmen, LED verlichting ... en een aluminium kofferset, bestaande uit een topcase met zijkoffers.

Standaard uitrusting: middenstandaard, USB-aansluiting, verstelbaar windscherm, bagagerek, full color TFT dashboard met Bluetooth connectiviteit, een versnellingsindicator en bandenspanningsmeter.

Wacht niet langer en ontdek zelf wat de VOGE 500DSX te bieden heeft. Vraag vandaag nog een testrit aan en ervaar het zelf.
  • INRUIL IS MOGELIJK
    Stuur graag duidelijke foto's met wat informatie van het moois wat je hebt. Zodat wij je een prijsindicatie kunnen geven.
    info@axelsbikeshop.nl

  • Wij zijn geopend van Dinsdag t/m Zaterdag.
    Dinsdag t/m Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.
    Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

    Het kan dus zijn als u reageert op Zondag of Maandag dat wij pas reageren op Dinsdag. Bedankt voor u begrip.


  • PRIVATE LEASE BIJ AXELSBIKESHOP

    Private Lease is te vergelijken met het huren van een motor. Je sluit een overeenkomst af voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst lever je de motor gewoon weer in. Het risico van eventuele onderhoudskosten en een restwaarde aan het einde van het contract is voor ons. Wil je de motor alsnog zelf overnemen, dan kan dat altijd. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.


    Als je bij ons een Lease-contract afsluit zijn daar de volgende kosten bij inbegrepen:
    Afschrijving
    Afleverkosten
    Schade & reparatie
    Wegenbelasting
    All-risk verzekering
    Pechhulp
    Banden
    Onderhoud bij jouw merkdealer

    Dus een all-in abonnement, jij betaald enkel de brandstof!

    Persoonlijk advies? Wij helpen u graag.






Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Axels Bike Shop
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HONDA in 1979 - Eind jaren zeventig, 1979 om precies te zijn, opent de eerste Japanse motorfietsfabriek in Amerika haar poorten. Hetzelfde jaar komt men ook met de CBX. Aangedreven door een verschrikkelijk vette 1047cc 6-cylinder motorblok doet de CBX menig hart sneller kloppen. Debuterend in 1979 werd door Honda in de NR500 racer ovale zuigers gebruikt welke later in de productie wordt opgenomen in Honda's NR750.
© 2000 - 2024 Motoroccasion