Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 09 ABS - 2013

Garantie: Ja
24000 Km
ZWART
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Referentienummer: 1191

  • Welkom bij Doornekamp Motorsport in Hoevelaken !
    Met ruim 400 motorfietsen in onze collectie vindt u precies de motor die bij u past. Daarnaast beschikken wij over een moderne werkplaats met vakkundige monteurs, uitgebreide collectie verhuurmotoren en accessoires voor uw motorfiets. Onze volledige collectie motorfietsen kunt u terugvinden op onze website, www.doornekampmotorsport.nl

     Wij leveren de motorfiets af met:
    - 6 maanden garantie
    - Servicebeurt en aflevercontrole
    (Slijtage delen worden gecontroleerd en indien nodig vervangen!)
    - 2 Sleutels
    - Garantie en service boekje
    - Tenaamstelling / vrijwaring
    - Gratis 10 dagen allrisk verzekering
    - Gratis Check einde garantie
    - Vandaag kopen is vandaag rijden
    Wij rekenen daarvoor 249,- euro afleverkosten.

    Let op !!! Koningsdag zijn wij gesloten.

    Check onze Vacature voor verkopers

    Onze occasions hebben soms een afwijkend vermogen. Als dit het geval is staat dit bij de advertentie. Doe ALTIJD de KENTEKEN CHECK bij de  RDW tijdens de zoektocht naar uw droommotor. Wij weten helaas niet of u een A1, A2 of A rijbewijs in uw bezit heeft.
    (Wij stellen ons niet verantwoordelijk als u deze niet checkt voor u de motor aanschaft.)

    Als u interesse heeft om een motor te bekijken kan u het beste bellen voordat u wegrijd om teleurstelling te voorkomen. Wij houden namelijk geen motoren vast. Proefrijden is altijd mogelijk, zonder afspraak , met droog weer, vandaag kopen is vandaag rijden.
    U kunt ons bereiken via:
    - Telefoon   : 0332534425
    - Whatsapp: 0619000666
    - Email: info@doornekampmotorsport.nl




     





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Doornekamp Motorsport
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: ACE MOTORCYCLES in 1936 - Een pikant detail is een gevonden brief door een erfgenaam van Joe Stephan, die werkzaam was bij ACE Motorcycles. Deze brief, daterend uit 1936, was afkomstig van Everitt deLong en gericht aan dhr. Eitel, topfunctionaris bij ACE. De afgebeelde foto's zijn los bij de brief gevonden waardoor aannemelijk is dat het om een nieuw prototype gaat. In de brief heeft dhr. DeLong het erover dat hij in de finale stadium is en er reeds enkele mensen mee heeft laten proefrijden. "De verwachtingen zijn hoopvol. Verdere experimenten aangaande dit prototype zijn ook in de afrondingsfase maar door geldgebrek hebben deze nog even op zich laten wachten. Ik hou u en anderen op de hoogte van de ontwikkelingen." Wanneer men naar de foto's kijkt ziet men een scooterachtig model waar niets opmerkelijks vanaf straalt. Echter, in die tijd waren de motorfietsen niet voorzien van een dergelijke beplating. Qua vormgeving voor die tijd dus een ver vooruitstrevend model. En let even op de liggende foto's. Onder het blok is duidelijk iets te zien ven een aantal trommels. De overbrenging geschiedde door een dubbele snaar. Wat er van dit ontwerp terecht is gekomen is voor iedereen onduidelijk.
© 2000 - 2024 Motoroccasion