Nieuwsbrief:

YAMAHA  PW 50 - 2023

€ 1.990,- € 2.199,-
Garantie: Nee
Nieuw
ICON BLUE (DPBS
yamaha - pw-50
yamaha - pw-50
yamaha - pw-50
yamaha - pw-50
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023

Alles aan de legendarische PW50 is ontworpen voor veilig, gemakkelijk en plezierig rijden. Met de snelheidsbegrenzer kun je de topsnelheid aanpassen. En het compacte chassis zorgt in combinatie met de zachte vering en lage zithoogte voor een comfortabele rit en soepel rijgedrag.

De pittige, volautomatische 50 cc motor zorgt voor een soepele acceleratie en de cardanaandrijving en het afzonderlijke tweetaktoliereservoir vereenvoudigen het onderhoud. De compacte en lichtgewicht PW50 is ontworpen om achter in een auto of kleine bestelwagen te passen en is gemakkelijk te vervoeren. En met zijn Yamaha bouwkwaliteit zorgt deze eersteklas kindermotor voor jarenlang familieplezier!

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 2008 - Vanwege de wereldwijde emissie regelgeving worden alle parallele-twin motoren gefaseerd omgezet naar brandstofinspuiting in plaats van vulling met carburateurs.
© 2000 - 2024 Motoroccasion