Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRACER 7 GT - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
PHANTOM BLUE
yamaha - tracer-7-gt
yamaha - tracer-7-gt
yamaha - tracer-7-gt
yamaha - tracer-7-gt
yamaha - tracer-7-gt
yamaha - tracer-7-gt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

TRACER 7 GT

Zodra je de TRACER 7 GT ziet, is het duidelijk dat dit een motorfiets met klasse is. Alles aan deze dynamische en veelzijdige motorfiets is ontworpen om je een ongeëvenaarde rit te bieden. En als je eenmaal onderweg bent, weet je dat deze moderne Sport Tourer elke rit net zo opwindend en gedenkwaardig kan maken als de eerste keer dat je op twee wielen reed

Aangedreven door het uitstekende koppelrijke Yamaha CP2 EU5-motorblok van 690 cc en voorzien van een compact en lichtgewicht chassis met windbestendig kuipwerk, is de TRACER 7 GT de ultieme middenklasser voor iedereen die op zoek is naar een opwindende sportieve motorfiets gecombineerd met veelzijdigheid voor lange afstanden en flexibiliteit in de stad.

Dubbele LED-koplampen en het moderne kuipwerk geven de TRACER 7 GT een dynamische en sportieve uitstraling die deze motorfiets onderscheidt van andere modellen in deze categorie. En er is een breed scala aan originele Yamaha-accessoires waarmee je de motorfiets kunt aanpassen aan je eigen specifieke wensen.

Leverbaar in: Phantom Blue, Icon Performance en Midnight Black

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: YAMAHA in 1999 - Ergens in 1999 lanceert men de nieuwe Yamaha "Majesty" en wordt dit in zeer korte tijd de best verkopende 250 cc motorscooter. Een gerestylde machine met een prima performance en een prachtig design. Yamaha pakt ook uit met de XV 1600 Road Star. Deze heeft de grootste cilinderinhoud van dat moment. Het 1.6-liter OHV V-twin motorblok zal weer een toon zetten voor 'the bigger the better'. Men spreekt al hier en daar van een 'powercruiser'. Deze term zal steeds sterker worden naarmate door de jaren er meer dergelijke modellen worden geproduceerd. Er wordt een nieuwe 1100 cc versie van een kleinere bestseller-drie-jaar-op-rij, de XVS 650, gelanceerd onder de naam XVS 1100. De FJR 1300 is een prachtige tourmotor en heeft al snel een breed publiek bereikt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion