Nieuwsbrief:

YAMAHA  TTR 110 E - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
BLAUW
yamaha - ttr-110-e
yamaha - ttr-110-e
yamaha - ttr-110-e
yamaha - ttr-110-e
yamaha - ttr-110-e
yamaha - ttr-110-e
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Garantie: 60 Maanden Yamaha

De Yamaha TT-R110, deze leuke motor is ideaal voor de beginnende kleintjes. Ook is het een goede overstap van hun vertrouwde PW50 naar iets meer vermogen. Deze Yamaha TTR110 is een lichtgewicht machine en ideaal om de motorskills verder te ontwikkelen. Het stoere bodywerk en de wielophanging met voor en achter lange veerwegen geven deze motor goede rijeigenschappen.

KENMERKEN VAN DE YAMAHA TT-R110:

* 110cc viertakt machine
* Gebruiksvriendelijke halfautomatische vierversnellingsbak
* Contactslot met sleutel
* Off-road ophangingssystemen met lange veerwegen
* Voldoende trekkracht voor de jonge rijder
* Benzinetank van 4 liter

MotorCentrumWest
Al 11 jaar de Yamaha Exclusief dealer voor West Nederland. Altijd de nieuwste Yamaha modellen op voorraad. En keuze uit 50 jonge ocassions met 3 tot 12 maanden garantie. Kom langs in onze Showroom en overtuig Uzelf. Ook voor een financierings advies op maat bent U bij ons aan het juiste adres.
  • In deze aparte tijden van de Coronapandemie maakt MCW het toch mogelijk om met onze gebruikte en de meeste nieuwe motoren te kunnen proefrijden. Na een uitvoerige kennismaking en interesse peiling via email  is het mogelijk dat MCW met de door U gewenste motorfiets naar uw thuis locatie komt zodat U een proefrit kunt maken en de eventuele inruil motorfiets getaxeerd kan worden. Dit alles natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.
    Meer weten? Neem gerust contact op! 





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Slippery Sam" betekent: Legendarische 750CC Triumph Trident racemotorfiets waarmee de t t op het Engelse eiland Man in de jaren 197I - I975 vijf maal achtereen werd gewonnen. Deze racemotorfiets kreeg de bijnaam Slippery Sam, omdat hij moeilijk te kloppen was. Slippery betekent moeilijk te pakken te krijgen. Sam sloeg op de motorfiets, niet op een persoon.
© 2000 - 2024 Motoroccasion