Nieuwsbrief:

Motor zoeken

MODELLEN 2024

Merk:
Type:
Categorie:
Prijs:
-
Bouwjaar:
-
Tellerstand:
-
Meer opties
Zoeken
Reset

Top Motoren Selectie

Advertentie

Like ons op facebook

Sorteer op:

Superleggera V4 van Ducati, wat een machine

Voor een supersport liefhebber die iets moois wil kopen is de Superleggera V4 een juweel van een motor. Met een sublieme downforce, een prachtige uitstraling en een unieke beleving is deze Ducati parel een streling voor het oog, het oor en het gevoel. De Superleggera is een motorfiets die goedgekeurd is voor gebruik op de weg en als enige motorfiets ter wereld een frame, achterbrug en velgen van carbon heeft. Deze Italiaanse Superbike wordt geproduceerd in de beperkte oplage van 500 stuks. Elke motorfiets wordt genummerd en voorzien van een echtheidscertificaat.
DUCATI SUPERLEGGERA V4
DUCATI SUPERLEGGERA V4
€ 120.000,- p/mnd klik hier
2022, Nieuw
Merkdealer

Motor met eigen Racing kit

Deze motorfiets is opgebouwd met een racing kit; onderdelen zijn onder andere een complete Akrapovic race uitlaat in titanium, een open koppelingsdeksel in carbon, een achterbrug cover in carbon en titanium, een andere koplamp unit, Ducati data Analyzer en GPS, een racesport tankdop, remhendel bescherming, een voor en achter standaard en een acculader.

Besluit tot het kopen van een Ducati Superleggera V4

Wil je ook een Ducati motor Superleggera V4 kopen? Via onze website vind je een uitgebreide lijst met specificaties. Lees deze altijd goed door, want zo weet je beter wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over dit specifieke model? Neem dan contact op met de Ducati dealer in de buurt of verkoper die aangegeven staat op onze website. Ook als je een testrit wilt inplannen dan kun je dit rechtstreeks afspreken met de dealer naar jouw keuze. Zie je momenteel geen geschikte motor? Regelmatig staan er weer nieuwe advertenties online, dus houd deze pagina goed in de gaten en blijf zo op de hoogte van alle Ducati advertenties.
© 2000 - 2024 Motoroccasion