Nieuwsbrief:

GAS GAS  MC 50 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Rood
gas-gas - mc-50
gas-gas - mc-50
gas-gas - mc-50
gas-gas - mc-50
gas-gas - mc-50
gas-gas - mc-50
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De MC-E5 is de perfecte machine om jonge coureurtjes kennis te laten maken met de opwindende wereld van het offroadrijden. De MC-E5 wordt aangedreven door een hypermoderne elektromotor met een piekvermogen van 3,8 kW en is vakkundig samengesteld uit een frame van chroom-molybdeen, WP-vering en hoogwaardige componenten. Met zes rijmodi en een aanpasbare ergonomie dankzij een verstelbare zithoogte kunnen motorrijders met de MC-E5 hun zelfvertrouwen vergroten naarmate ze groeien en op een veilige en controleerbare manier de basisbeginselen van offroadrijden aanleren. Bovendien produceert de baanbrekende MC-E5 bijna geen geluid, waardoor hij perfect is voor rijden in gebieden die gevoelig zijn voor geluidsemissies.

Verstelbare zithoogte
6 verschillende rij-modi
2 uur rijtijd
1 uur laadtijd

  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Handkoppeling" betekent: De koppeling wordt met de hand bediend door middel van een hendel en een Bowdenkabel.
© 2000 - 2024 Motoroccasion