Nieuwsbrief:

YAMAHA  PW 50 - 2022

Garantie: Ja
1 Km
BLAUW
yamaha - pw-50
yamaha - pw-50
yamaha - pw-50
yamaha - pw-50
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2022

Hele nette Yamaha PW50 uit 2022. De Yamaha PW50 is dé opstapmotor waar veel grote namen mee hebben gereden. Hij is licht, volautomaat en geeft op een goede manier het gas af waardoor iedereen er mee kan rijden. Ook is het gas makkelijk te begrenzen zodat er eerst op lage snelheid kan worden gereden. De afgesloten en onderhoudsarme cardanas zorgen voor weinig onderhoud en meer rijplezier voor uw kind.

KENMERKEN VAN DE YAMAHA PW50:

* 50cc tweetakt met volautomaat
* Zeer kindvriendelijke motor
* Lichtgewicht en compacte afmetingen
* Slechts 39kg
* Onderhoudvrije cardan
* Betrouwbare Yamaha kwaliteit

MotorCentrumWest
Al 11 jaar de Yamaha Exclusief dealer voor West Nederland. Altijd de nieuwste Yamaha modellen op voorraad. En keuze uit 50 jonge ocassions met 3 tot 12 maanden garantie. Kom langs in onze Showroom en overtuig Uzelf. Ook voor een financierings advies op maat bent U bij ons aan het juiste adres.
  • In deze aparte tijden van de Coronapandemie maakt MCW het toch mogelijk om met onze gebruikte en de meeste nieuwe motoren te kunnen proefrijden. Na een uitvoerige kennismaking en interesse peiling via email  is het mogelijk dat MCW met de door U gewenste motorfiets naar uw thuis locatie komt zodat U een proefrit kunt maken en de eventuele inruil motorfiets getaxeerd kan worden. Dit alles natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.
    Meer weten? Neem gerust contact op! 





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Stangenwinkel" betekent: Utrechts motorjargon voor Indians en Harley-Davidsons uit de periode rond de Tweede Wereldoorlog. Zo genoemd vanwege de aanwezigheid van kriskras door elkaar lopende stangen voor de bediening van de versnellingen, koppeling en achterrem.
© 2000 - 2024 Motoroccasion